Gratis fragt ved køb over 600 kr
Åbningstider:
Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag 12.00 til 17.00
Lørdag 10.00 til 14.00

 

×

Garn fra alle de gode producenter

Find lige det du mangler, noget for en hver smag.
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Er du på udkig efter lækkert garn til dit næste strikkeprojekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lisbjerg Garn finder du et univers fyldt med lækkert garn fra nøje udvalgte producenter, såsom SandnesFilcolanaHjelholtCaMaRose og mange andre. 

Når du køber dit garn hos Lisbjerg Garn, er du sikret en høj kvalitet, så du får et slutprodukt, der kan bruges i mange år frem. De forskellige garntyper og producenter er inddelt i kategorier, så det er nemt for dig at navigere rundt i det store udvalg. Gå på opdagelse i sortimentet herunder, og find lækkert kvalitetsgarn til dine projekter.

 

Køb Sandnes-garn og Zpagetti-garn i høj kvalitet

At strikke og hækle er blevet en trendy hobby, der ikke længere kun er forbeholdt bedstemødre. Det er populært som aldrig før at strikke smarte sweatshirts eller hækle søde dyr til børneværelset.Hos Lisbjerg Garn har vi derfor gjort en dyd ud af at udvælge kvalitetsgarn, der sikrer dig de flotteste resultater.

 I udvalget finder du bl.a. blødt og lækkert Sandnes-garn, som er en norsk producent, der laver garn i skønne naturfibre såsom alpakka og merinould. En af de helt store fordele ved Sandnes-garn er, at det er superwash-behandlet, hvilket gør, at det tåler maskinvask.

 Udover det lune og bløde uldgarn fra Sandnes finder du også andre garntyper, såsom det specielle Zpagetti-garnZpagetti-garn laves ud fra stofrester, der bliver skåret i lange og smalle strimler. Det tykke og solide Zpagetti-garn er ikke så anvendeligt til tøj, men det er til gengæld et glimrende valg til at lave andre sjove ting som tasker, tæpper, puder og andet – kun fantasien sætter grænser.


Få inspiration til dit næste projekt med strikkeopskrifter 


Foruden vores Sandnes garn og Zpagetti-garn finder du naturligvis også et væld af andre garntyper og –producenter, så der er noget til ethvert behov. Mangler du et par strikkepinde eller andet tilbehør til dit strikkeprojekt, er dette også at finde i udvalget. 

I garnuniverset her på siden kan du også finde spændende opskrifter på strikke- eller hækleprojekter, som du kan give dig i kast med. Dette inkluderer bl.a. strikkeopskrifter på sjaler og tørklæder, huer, dame- og herrestrikke, såvel som strikkeopskrifter til baby og meget andet. Med det store udvalg af strikkeopskrifter er der således rig mulighed for at lade kreativiteten få frit løb, så du kan skabe dit helt eget og unikke mesterværk.

Lisbjerg Garn  Kvalitetsgarn til dit næste strikke-eventyr


Hos Lisbjerg Garn udvælges kun det allerbedste garn, så du altid får den bedste strikkeoplevelse og et holdbart resultat. Lisbjerg Garn er dog ikke blot din garanti for kvalitetsgarn til rimelige priser. De nøje udvalgte producenter garanterer nemlig også god dyrevelfærd. Det betyder, at du får bæredygtigt garn, der er 100 % mulesing-fri, og som kommer fra dyr, der har de bedste betingelser. Dermed kan du handle garn med god samvittighed.

Skulle du sidde inde med spørgsmål, eller har du brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse. Du kan ringe på tlf. +45 30 222 641 eller skrive på garn@lisbjerggarn.dk. Er du i nærheden af Aarhus N, er du også mere end velkommen til at besøge den fysiske butik på Larsmindevej 6B.