Sandnes Garn

Kvalitets garn fra Sandnes - Klik dig rundt på siden og bliv strikkeglad wink

22 vare(r)
Sandnes DUO
47,00 kr
Sandnes Tynd Silk Mohair-20
Specialpris 65,00 kr
Pris: 69,00 kr
Udsalg
Baby Lama
Specialpris 37,00 kr
Pris: 53,00 kr
kos Sandnes Garn
71,00 kr
Nyhed
Klompelompe støt
Peer Gynt fra Sandnes Garn
24,00 kr
Merino Sandnes
47,00 kr
Sandnes Mandarin Grande-20
Specialpris 22,50 kr
Pris: 28,00 kr
Udsalg
Sandnes Line-20
Specialpris 30,00 kr
Pris: 37,00 kr
Udsalg
Sisu strømpegarn fra Sandnes
Specialpris 30,00 kr
Pris: 39,00 kr
Udsalg
Easy 100% blød Merino-20
Specialpris 14,50 kr
Pris: 29,00 kr
Udsalg
Mandarin Petit-20
Specialpris 30,00 kr
Pris: 35,00 kr
Sandnes Silk Mohair
129,00 kr
Mini Alpakka Sandnes Garn
47,00 kr
Alpakka silke Sandnes Garn
63,00 kr
Sandnes Alpakka
47,00 kr
22 vare(r)

Sandnes Garn

Lisbjerg Garn fører ikke mindre en 29 Sandes kvaliteter uld, alpakka, blandinger superwash, Silke Mohair, Merino. Sandnes Garn har en super evne til at lave superwash behandlet garn, det er helt unikt. Ja, Sandnes Garn har det hele. Mange af Sandnes garns kvaliteter findes i både en tynd og en tykkere udgave, så der er mange muligheder. Sandnes garn holder sig altid opdateret m.h.t ny farver og tendenser. Jeg er meget stolt over at have Sandnes Garn i mit sortiment, da jeg kan stå inde for kvaliteten.

Køb dit garn online hos Lisbjerg Garn eller kom til butikken Larsmindevej 6B i Lisbjerg og se og rør det skønne garn.

Sandens garn er en af norges største garnproducenter og har eksisteret i over 100 så, så det ved hvad de taler om mht. garn og strikke opskrifter.  Sandnes Garn´s strikkehæfter op opdelt efter kategorier fx. damestrik, børnestrik, babystrik, herrestrik osv. Andre strikkehæfter er opdelt efter tema fx. Norske ikoner, tilbhør som huer og vanter, fjeldstrik, filtning og mange andre strikketemaer.

Strikkehæfterne kan også være det op efter garnkvaliteter. 

Sandnes garn spænder vidt såsom 100% ren alpakka, merinould, hørblandinger, uldblandinger, og selvfølgelig ren uld i særklasse. Mange af garnkvaliterne laves i 2 udgaver en tyk og en tynd version. Alle garner kan selvfølgelig strikkes alene, men lige nu er tendensen fra mange strikkedesignere at der strikkes en tynd silkmohair med og det giver et superflot strikkelook. 

Kvalitetsgarn fra Sandnes Garn bl.a Alpakka, Klompelompe merino, Duo, Peer Gynt, Easy, Line, Alpakka/silke, Silkmohair, Tynd Silkmohair, spøt. 

Sandnes samarbejder med kendt og meget dygtige strikkedesignere, såsom PetiteKnit, Lene Holme Samsøe, Leila Hafzi, den kendte norske skiløber Tiril og den norske eventyrer Cecilie Skog. 

Er du i tvivl om dit næste flotte strikkeprojekt er sandneshæfter og strikkehæfter altid et besøg værd. Jeg har lavet det sådan på min hjemmeside at under hver hæfte finder du et link til Sandes Garns hjemmeside, hvor du let og enkelt kan finde garnmængde og strikkepindestørrelse til hver enkel opskrift. Andre har jeg lavet som strikkekits så det er let at vælge lige din størrelse.

Sandnes opskrifter sælges desværre ikke uden køb af garn til en af modellerne. 

Lisbjerg Garn ønsker at give dig en god garnoplevelse både online og i Fysisk butik og lover at stå på pinde for at yde den bedste service så dit garnkøb bliver en dejlig oplevelse. Sidst, men ikke mindst at dit færdige strikkeprojekt bliver helt perfekt.

God strikkelyst derude.