Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Lisbjerg Garn

Larsmindevej 6B
Lisbjerg
8200 Aarhus N
Tlf: 30 222 641
CVR-nr: 34 39 27 65

Kundeservice:

Du kan altid kontakte mig ved at sende en e-mail til garn@lisbjerggarn.dk

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail. Har du ikke fået en ordrebekræftelse, kan det være fordi, bestillingen ikke er gået igennem, eller fordi du ikke har udfyldt din emailadresse korrekt. Du vil hurtigst muligt modtage besked pr. e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med levering (restordre eller udsolgte artikler). 
Benyt venligst ordrenummeret fra ordrebekræftelsen ved henvendelser vedr. ordren.

Betaling:

Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort:

Du kan vælge at betale via paypal med mobile pay eller ved bankoverførsel.
Lisbjerg Garn anvender et betalingssydtem fra paypal Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Hvis jeg ikke er i stand til at levere hele ordren, kan jeg reducere din betaling til den nye ordretotal. Jeg kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

Netbank:

Du kan overføre pengene til min bankkonto. Der går dog lidt længere tid end ellers, inden jeg kan afsende din bestilling. Jeg sender først, når jeg har registreret din overførsel. Banknummeret får du, når du har gennemført bestillingen.
Hvis jeg ikke har modtaget din betaling inden en uge og ikke hører fra dig, sender jeg dig en mail. Hvis jeg to uger efter din bestilling ikke har modtaget din betaling, sletter jeg din ordre.

Levering:

Jeg bestræber mig altid på at sende ordrer samme dag, som de er modtaget, og ellers afsender jeg normalt 1-3 dage efter, at jeg registrerer din indbetaling. Dog sendes der kun på hverdage. Leveringstid derfor 2-5 dage fra bestillingsdato.

Alle ordrer pålægges 40 kr i fast fragt.
Moms: alle priser er incl. 25% moms.

Fragt:

Alle ordrer leveres som pakke med GLS med omdeling til din adresse, hvis ikke du er hjemme lægges der en seddel i din postkasse om, hvor pakken kan afhentes. 
Alle indenlandske ordrer (DK) tillægges 40 kr. til dækning af fragtudgifter. Små ordre sendes som Quick breve med post Nord. Kan dine varer sendes billigere, reducerer jeg naturligvis din betaling.

Udenlandske forsendelser pålægges 200 eller 300 kr i porto (afhængig af mængde), som nedreguleres, hvis den kan sendes billigere.
Jeg forbeholder mig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter, såfremt din pakke ikke bliver afhentet, eller modtagelse nægtes.

Retur:

Du har 14 dages retur-/fortrydelsesret. Kontakt mig altid før evt. returnering og husk at opgive ordrenummer.
Varerne skal være ubrugte og returneres i original og intakt emballage.
Ønsker du pengene retur, vil det lette ekspeditionen, hvis du samtidig sender mig oplysninger om dit pengeinstitut. Jeg skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)

Der tages forbehold for fejl i priser som afviger meget fra den faktiske pris.

Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tager varer retur, såfremt det drejer sig om tilbuds-/udsalgsvarer eller specialtilpassede varer.

Personlige oplysninger:

Ingen personlige oplysninger, som bliver oplyst under bestilling, vil blive misbrugt eller solgt på nogen måde, hverken af mig eller en tredje part. De er udelukkende med til at sikre, at hele transaktionen går rigtigt til.