Information

Lisbjerg Garn er en net- og hjemmebutik, beliggende i Lisbjerg i det nordlige Aarhus. Lisbjerg Garn er en lille hyggelig en af slagsen,  hvor du i ro og mag kan kigge på inspirerende opskrifter og gode garnkvaliteter.

Mit navn er Heidi Thorsager. Jeg startede min lille garnbix i oktober 2012. Min mand blev "smidt ud" af sit værksted i vores kælder, også gik ombygningen ellers i gang. Det var en stor omvæltning, men stoltheden var stor for os begge, da det stod færdigt og butikken kunne åbne. Butikken driver jeg ved siden af mit arbejde som receptionist, derfor de begrænsese åbningstider.

Min butik skal være et sted hvor du får god service og personlig betjening, hvor der er tid til en hyggesnak.
Min butik har begrænset åbningstid, Torsdag og fradag fra 15.00 til 17.00 Lørdag fra 10.00 til 14.00, men jeg er til gengæld flekibel, og åbner meget gerne min butik på andre tidspunkter - det er bare at ringe eller skrive til mig på 30 222 641, hvis jeg er hjemme åbner jeg altid gerne

Jeg laver også gerne arrangementer for strikkeklubber, hvor jeg serverer lidt til ganen og har gode tilbud.
På sigt vil jeg arrangere workshop´s og kurser i teknikker og nye ideér.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet og farver i mit valg af garner og leverandører. Jeg har været vidt omkring og valget er faldet på Sandnes Garn som hoved leverandør, men det er svært at holde sig fra andre super gode steder. Jeg har mange kvaliter fra Hjelholt uldspinderi, som ligger på fyn. Derudover har jeg et godt udvalg fra Filcolana og CaMaRose, Hjertegarn og lidt andre gode sager. Jeg forsøger at holde priserne på et rimeligt leje, så derfor kan jeg med stolthed sige: "Super kvalitet til rimelige priser"

Med strikkepinde var jeg ikke i tvivl, Knit Pro i træ og Addi i metal, samt Clover hæklenåle Det bedste på markedet!

Jeg svarer altid på tvivlsspørgsmål og tager imod gode råd, hvis der er noget på hjemmesiden der ikke fungerer, tøv ikke med at skrive eller ringe til mig :-)

Jeg glæder mig til at handle med dig!

Og vil stå på pinde for, at du får en god oplevelse!

Åbningstider. Torsdag og fradag fra 15.00 til 17.00 Lørdag fra 10.00 til 14.00

Hvis jeg er hjemme åbner jeg gerne ring eller skriv på 30222641

Venlig strikke hilsen 

Heidi